24 maart 2022

12.00u

RDM update
maart 2022

Ga naar de livestream

programma en sprekers

Dat het innovation dock een bruisende plek vol innovatie is voelt iedereen die er op bezoek komt aan. Maar wat gebeurt er nou echt op die kavels? Waar zijn al die bedrijven nou precies mee bezig? En wie zijn ze allemaal? Dat is zelfs voor ons als bewoners nauwelijks bij te houden. Nieuwe bedrijven komen binnen, andere bedrijven groeien en weer andere vertrekken van het ene op het andere moment.

Als RDM Next leveren we aan heel wat bedrijven de mogelijkheid om via livestreams met hun achterban, klanten en leveranciers te communiceren. Waarom zouden we dat dan niet ook inzetten om de onderlinge band tussen de bewoners van RDM Rotterdam te vergroten? Daarom willen we starten met een maandelijkse livestream. Die organiseren we hybride, zodat mensen die toevallig in het innovation dock zijn er fysiek bij aanwezig kunnen zijn en een broodje kunnen eten met elkaar. Maar ook digitaal zodat ook de mensen die er niet fysiek bij kunnen zijn ‘m online kunnen volgen. Of ‘m op een later moment terug kunnen kijken.

We willen het format zo neerzetten dat het leuk en informatief is, maar ook dat je de kans hebt wat dieper op een onderwerp in te gaan. Daarom hebben we verschillende onderdelen die we telkens terug willen laten komen: Peter’s Praktijk, Jouke’s Jupdate, kennismaking met een nieuwe huurder en we sluiten elke keer af met een wat langer interview met een van de bedrijven waarbij we echt de diepte ingaan. We zitten met allemaal techneuten bij elkaar en vinden het razend interessant wat we allemaal aan het doen zijn, toch?

Het is niet het idee om de hele livestream voor iedereen online te zetten: het is echt bedoeld voor ons als RDM bewoners onderling. Uiteraard kunnen stukjes uit de uitzending wel in overleg op de socials geplaatst worden.

Jurjen Lengkeek

oprichter RDM Next

Peter Blokdijk,

huismeester RDM Innovation Dock

Jouke Goslinga,

programmadirecteur RDM Rotterdam

Iemand,

werkzaam bij Milgro

Max Latour

oprichter Urban Reef

PierreĀ  Oskam

oprichter Urban Reef

Dit webinar wordt gehost door LiveVanuitDeLoft.nl in opdracht van DIAS Software.