6 oktober 2021

12.30-17.00u

welkom bij de

KPN DSH-DAG

Ik wil me
aanmelden

programma, sprekers en 2e scherm

Welkom op de landingspagina van de DSH-Dag van 6 oktober 2021! Tijdens deze interactieve middag nemen we je mee in de recente innovaties en ontwikkelingen van én met de KPN Data Services Hub (DSH). We hebben sprekers uitgenodigd om te vertellen over hoe zij de DSH inzetten. Bij de ‘Sprekers’ kun je zien wie er zullen spreken en met welke verhalen zij je zullen inspireren. Het doel is om niet alleen een blik op de toekomst te werpen maar ook elkaar te inspireren met verschillende use cases en tips die morgen (of vandaag) ingezet kunnen worden.

Wat kun je verwachten?

In verschillende sessies delen we inzichten uit technisch of functioneel perspectief zodat het voor iedereen een leerzame middag kan zijn. Meer informatie over de exacte invulling kun je vinden bij ‘Sprekers’.

Voor een inspirerende dag als de DSH dag hebben we een bijpassende locatie gekozen, namelijk de IoT Academy, gevestigd in het Innovation Dock in Rotterdam: een plek die bruist van de innovatie. Om 12:30 openen wij de deuren voor inloop met lunch. Na het programma verzorgen we om 17:00 nog een borrel om opgedane ideeën uit te wisselen.

12.30 – 13.30 || inloop & lunch

13.30 – 14.30 || Plenair – DSH presentatie en update (dit gedeelte is ook te volgen via de livestream)

14.30 – 17.00 || Parallel sessies met een business track en een technical track

17.00               || Borrel

 

Parallel sessies:
Opgedeeld in business track en technical track, elk onderdeel bevat 20 minuten presentatie + 20 minuten discussie

Business track
14.30 – Benny Schaeken, Director Smart Cities CeGeKa
15.15 – Jean-Pierre Beunen, program director Smart Society & Sport, KPN

Technical track
14.30 – Dirk van de Poel, CIO & Co-Founder Klarrio
15.15 – Maarten Pennings, Product Owner Itility

Benny Schaeken, director Smart Cities bij CeGeKa

Vertelt hoe Smart City applicaties zoals het ‘Smart Citizen’ concept het leven in de steden verbetert en hoe de DSH daar van toegevoegde waarde is.

Jean-Pierre Beunen, programma directeur Smart Society & Sport bij KPN

Jean-Pierre Beunen komt names de KNVB vertellen hoe KPN middels de DSH geholpen heeft om realtime wedtrijd- en spelersinzichten te genereren uit diverse databronnen, waaronder live sportbeelden.

Dirk van de Poel, CIO & Co-founder Klarrio

Klarrio is de bouwer van de DSH en Dirk heeft mede daardoor diepgaande technische kennis over de inner-workings van de DSH. In de demo zal Dirk vertellen over hoe de ‘Talking Traffic’ op de DSH werkt en hoe KPN daarmee levens hoopt te redden.

Maarten Pennings, Product Owner Itility

Maarten zal vertellen hoe de DSH gebruikt wordt om relevante logging te forwarden naar de logcollection, die nodig zijn om de compliance target voor het inregelen van security monitoring te halen.