donderdag
25 november

17.00-18.00

laat je in 1 uur
bijpraten over…

ThinEdge
&&
LiFi

Meld je aan

programma, sprekers en boek

De meetup krijgt in november de vorm van een Tech Talk: we gaan op twee technische onderwerpen de diepte in. Twee partners van de IoT Academy zijn betrokken bij projecten waarmee ze deze technologien ontwikkelen, onderzoeken en implementeren.

Het eerste onderwerp dat we gaan bespreken is ThinEdge. Dit is een framework dat door een aantal grote industriele spelers is ontwikkeld om ‘in de edge’ van het netwerk al met de data aan de slag te gaan. Jan van der Lugt en Misja Heuveling van SoftwareAG nemen ons mee in het wat, waarom, hoe en waartoe van dit onderwerp.

Daarna duiken we in de wereld van connectiviteit met -hoe kan het ook anders- KPN. Gerben Vermeulen vertelt ons alles over LiFi: een supersnelle dataverbinding via licht. KPN heeft met een aantal consortiumpartners op de IoT Academy een ruimte ingericht met LiFi apparatuur om deze nieuwe technologie te demonstreren en het gebruik ervan uit te testen. Gerben vertelt ons er alles over in het tweede deel van het webinar.

Uiteraard is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen gedurende de livestream. We zullen zowel de technische kant als de business kant van beide technologien bespreken gedurende het webinar. Geef je dus snel op zodat je in een uur helemaal op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden op dit gebied.

Jan van der Lugt,

Senior Digital Solution Consultant, SoftwareAG

Misja Heuveling,

Regional Chief Solution Architect, SoftwareAG

Gerben Vermeulen,

Technology Lead KPN fieldlabs

Dit webinar wordt gehost door LiveVanuitDeLoft.nl in opdracht van stichting IoT Academy.