Heroes of Innovation | Smart Mobility Makers

7 juli 2021 – live @16:00u

Programma

Vanaf 15:30 uur inloop (op locatie)
16:00 – 17:30 uur sessie
17:30 – 18:00 uur drankje, hapje, napraten (op locatie)
light streaks of vehicles on road

Op zoek naar nieuwe vormen van mobiliteit

Van autonoom rijden, alternatieve mobiliteitsvormen tot aan endurance racen op waterstof. Met steeds meer mensen op deze planeet wordt de drang om na te denken over nieuwe en vooral schone, slimme vormen van mobiliteit nog sterker. In het Rotterdam Makers District denken ze niet alleen maar doen ze ook! Zo komt er een heus Future Mobility Park, een terrein waar schone, slimme voertuigen kunnen worden getest. Benieuwd welke vormen van mobiliteit daar getest gaan worden? Join the ride…

Dorien Lathouwers

Dorien Lathouwers is een organisatiepsycholoog met business sense. Haar ervaring met organisatie-, team en leiderschapsontwikkeling uit de adviespraktijk past zij nu toe in innovatietrajecten. Trajecten die stedelijke omgevingen en mobiliteit prettiger, mooier en gezonder maken. Future Mobility Park is de eerste one-stop-shop testsite voor autonome voertuigen in Nederland. Het versnelt de marktintroductie van duurzame, autonome voertuigen, zoals bezorgrobots en shuttles. Als open ecosysteem verwelkomt en ondersteunt Future Mobility Park alle initiatieven en gelijkgestemde mensen die de missie ondersteunen.

Daniël Wendt

Daniël Wendt (20) is communicatie- en eventmanager bij Team Phidippides en Racing Team Rotterdam. Hij studeert Leisure & Events Management aan de Willem de Kooning Academie. Tijdens deze studie ontdekte hij zijn professionele fascinaties en kwaliteiten, zoals verbinding en mensenkennis, maar ook marketing en communicatie. Die dingen komen samen bij zijn functie bij de studenten-wedstrijdteams. Hier houdt hij zich bezig met interne en externe communicatie, het organiseren van (online) interventies, en het optimaliseren van de organisatiestructuur op een creatieve manier. Op 7 juli beklimt hij het podium om te vertellen over de wedstrijdteams en zijn werk.

Evert-Jeen van der Meer

AON Risk Solutions

Scan de QR Code

Dan doe je met je telefoon mee met polls,
vragen en andere interactieve elementen
van dit evenement.

Open dit event op een laptop of tablet om mee te doen met het tweede scherm

Powered by

Future Flux Festival presents Heroes of Innovation is powered by Rotterdam Makers District in samenwerking met RDM Centre of Expertise (Hogeschool Rotterdam).