Dit webinar was live op

19 januari 2022

nieuwjaars-
update

Kijk ‘m hier terug

programma en sprekers

In onze online DIAS Nieuwjaarsupdate praten we je in drie kwartier helemaal bij. In 2022 brengen we veel nieuwe functionaliteit naar onze gebruikers en zijn er veel mooie innovaties op komst, die we je graag aan je laten zien, zoals:

  • de transitie van onze software geheel naar de cloud
  • een modern klantportaal voor veilige en snelle communicatie met je klanten

Onze nieuwe CEO Ruud van der Kruk stelt zich graag persoonlijk aan je voor, beantwoordt je vragen en neemt je samen met o.a. Michel Jongboer en Ynze Sipkema mee in de vele ontwikkelingen bij DIAS Software in 2022.

Dat wil je niet missen! Schrijf je snel in. Tot dan!

Fred Lingg,

is aandeelhouder en sinds 1 januari 2022 Directeur Business Development bij DIAS Software. Sinds de verzelfstandiging in 2019 was hij als Algemeen Directeur/CEO verantwoordelijk voor DIAS Software. Onder leiding van Fred Lingg werd de assurantie- en hypotheeksoftware van DIAS Software in nauwe samenwerking met verzekerings- en hypotheekadviseurs en technisch specialisten, grondig vernieuwd. Daarnaast werd de transitie naar de cloud ingezet en softwareleverancier Online overgenomen. In het verleden was hij directielid bij o.a. UNIT4, Aplaza en Achmea.

Ruud van der Kruk,

Nieuwe CEO Ruud van der Kruk (34) heeft ruime ervaring in de IT-industrie met het succesvol innoveren en naar de cloud brengen van software. De voorbije jaren was hij, samen met CFO Jelke Jansen en CTO Ynze Sipkema, oprichter en directielid bij onder meer Fiscaal Gemak, marktleider in fiscale software in Nederland. In mei 2019 verkochten zij Fiscaal Gemak aan UNIT4 Bedrijfssoftware, nu onderdeel van Exact. De laatste twee jaar was hij directielid bij UNIT4 en verantwoordelijk voor onder andere innovatie en strategie. Van der Kruk, Jansen en Sipkema hebben tevens belangen in Hyarchis en andere innovatieve softwarebedrijven.

Michel Jongbroer,

Michel Jongboer is binnen DIAS Software verantwoordelijk voor strategie en innovatie. Hij doet marktonderzoek binnen onze branche en vertaalt dat samen met onze klanten en technisch specialisten naar onze innovatiestrategie. Dit deed hij voorheen binnen UNIT4 en Exact, waar hij zich eerder ook op hun salesactiviteiten richtte.

Ynze Sipkema,

Nieuwe CTO Ynze Sipkema is binnen DIAS Software verantwoordelijk voor onze ‘Technology’. Hij stuurt samen met Bert Wiggers de afdeling Research en Development aan, die onze software ontwikkelt. De voorbije jaren was Ynze, samen met nieuwe CEO Ruud van der Kruk en CFO Jelke Jansen, oprichter en directielid bij onder meer Fiscaal Gemak, marktleider in fiscale software in Nederland. In mei 2019 verkochten zij Fiscaal Gemak aan UNIT4 Bedrijfssoftware, nu onderdeel van Exact.

Soelimen Lafkiri,

Soelimen Lafkiri is Commercieel Directeur bij DIAS Software en verantwoordelijk voor alle sales en marketingactiviteiten. Met zijn team zorgt hij voor de groei, die DIAS Software momenteel doormaakt. Voorheen bekleedde Soelimen succesvol diverse salesrollen bij o.a. UNIT4, RES software en BlueCielo ECM Solutions. Na zijn studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam startte hij zijn carrière als consultant.