AmRoR event ‘innoveren doen we samen!’

By July 4, 2022July 27th, 2022Uncategorized

dinsdag
20 september 2022

9.30u-16.30u

AmRoR event

Innoveren doen we samen!

Meld je nu aan!

programma

Waarom dit AmRoR-event?
Innoveren, inspiratie opdoen, kijken in andermans keuken, netwerken, kennis delen en samen werken aan de toekomst. Dit is waar het AmRoR event ‘Innoveren doen we samen!’ om draait. Het is een 100% fysiek event, omdat netwerken en samenwerking voorop staat binnen AmRoR. De locatie is RDM Innovation Dock in Rotterdam.

We maken er een positieve en inspirerende dag van, vol kansen om anderen te ontmoeten en kijkjes te nemen in andermans keukens. Ondertussen zetten we stappen vooruit op inhoudelijke onderwerpen en dragen we bij aan het oplossen van prangende vraagstukken / inhoudelijke vraagstukken.

Voor wie
Het congres is exclusief voor en door medewerkers van (bij) de ingenieursbureaus Amsterdam en Rotterdam (betrokkenen) en Rijkswaterstaat.

Hoe ziet de dag eruit
Het programma is een mix van workshops, lezingen, een markt met informatiekramen, rondleidingen en gelegenheid om te netwerken en briljante ideeën uit te wisselen over (de toepassing van) innovatieve producten en processen in ons werkveld. Bekijk het programma in het volgende tabblad.

Programma
Het programma is een mix van workshops, lezingen, een markt met informatiekramen, rondleidingen en gelegenheid om te netwerken en briljante ideeën uit te wisselen over (de toepassing van) innovatieve producten en processen in ons werkveld.

Dagprogramma
Het dagprogramma ziet er (voorlopig) als volgt uit:

09:30 uur               inloop
10:00 uur               welkom, opening.
10:15 uur                 hoofdprogramma
16:00 uur                borrel
17:00 uur                afsluiting

Het programma is een mix van workshops, lezingen, marktkramen, rondleidingen en gelegenheid om te netwerken en briljante ideeën uit te wisselen over (de toepassing van) innovatieve producten en processen in ons werkveld.

Workshops
In de workshops leer je meer over én ga je zelf aan het werk met innovatieve producten en processen. Bijvoorbeeld circulariteit (hergebruik), duurzame energie (zoals Aquathermie), klimaatadaptatie, monitoring en inspectie van ons areaal (bijvoorbeeld met drones), digitale werkomgeving, de inzet en waarde van proeftuinen als ontwikkelplatforms en nog veel meer.

Markt
Via een markt met informatiekramen maak je kennis met innovatieve producten en processen die de afgelopen jaren door onze organisaties zijn ontwikkeld. Verder kun je een kijkje nemen in de achter de schermen bij start-ups, overheid en onderwijs, die in het RDM Innovation Dock tot inspirerende samenwerkingen komen. Misschien vind jij hier wel jouw toekomstige partner voor de ontwikkeling van je vraagstuk? Ingenieursbureau Rotterdam (dat hier een eigen vestiging heeft), is bijvoorbeeld al diverse samenwerkingen aangegaan. Bijvoorbeeld op het gebied van drijvend bouwen en de inzet van drones voor de inspectie van moeilijk bereikbare of gevaarlijke locaties. We sluiten de dag af met een gezellige borrel.

Keuze workshops en inschrijven
Het definitieve programma maken we na de zomer bekend. Schrijf je nu alvast in. Na de zomer kun je de workshops van jouw voorkeur aangeven. We beloven je veel inspirerends en innovatiefs, voor ieder wat wils. De dag begint om 9:30 uur en eindigt rond 16:30 uur.

Vervoer
We zorgen voor gezamenlijk vervoer met bussen vanuit Amsterdam en Utrecht naar Rotterdam. Meer informatie volgt.

RDM Innovation Dock
Als locatie voor dit fysieke event hebben we gekozen voor RDM Innovation Dock  in Rotterdam (www.rdmrotterdam.nl), een voormalige scheepswerf waar nu (startende) ondernemers, opleidingscentra en kennisinstellingen gevestigd zijn die samenwerken aan innovatie. Ook het Rotterdams ingenieursbureau heeft hier een eigen ruimte. RDM is een super inspirerende omgeving, die sterk aansluit bij het thema van het AMROR Event: ‘Innoveren doen we samen’.

person's hand on MacBook near iPhone flat lay photography

Dit event wordt gehost door LiveVanuitDeLoft.nl in opdracht van AmRoR

Lukt aanmelden niet, open dan deze pagina in Chrome of Edge